Woonmagazine zomer 2017

Het zomernummer van het Woonmagazine van Huurdersvereniging Amsterdam is weer op de bekende plekken gratis verkrijgbaar. Online bekijken kan ook, via de link onderaan dit artikel.

In het zomernummer onder andere: Gasloos koken? We moeten straks wel, vanwege het klimaat. Amsterdam en de corporaties zijn er druk mee bezig. De Huurcommissie bestaat 100 jaar en is nog altijd actueel. En hoewel de zomervakantie wekenlang een lege Stopera achterlaat, is er ook politiek nieuws: De Woonagenda 2025 is een feit. De Huurdersvereniging laat zien wat de Amsterdamse huurders en woningzoekenden de komende jaren staat te wachten.

En dan is er nog de verhuurdersheffing, of zoals HA en Woonbond liever zeggen: ‘huurdersheffing’. Deze omgekeerde Robin Hood-woonbelasting voor verhuurders raakt vooral huurders. De Woonbond blijft daarom actie voeren voor afschaffing van de heffing, met steun van de HA.

HA_WoonmagazineZomer2017